Aanbod

Aanbod | WORKSHOPS | SEMINARIES | OPLEIDINGEN

WORKSHOPS | SEMINARIES | OPLEIDINGEN

In het aanbod aan interactieve workshops en kennisrijke seminaries geven we ondernemers en leidinggevenden het nodige inzicht, plus de praktische kennis en handvatten om op hun eigen manier diverse teams te leiden en te bouwen aan een inclusief bedrijf of dat klaar is om de vele uitdagingen van een wereld in voortdurende verandering aan te gaan.

Executive Coaching en Mentoring

Als executive coach en mentor begeleidt en ondersteun ik het professionele ontwikkelingsproces van ondernemers en topmanagers. In mijn rol als klankbord en sparringpartner begeleidt en ondersteun ik de coachee bij het definiëren, verduidelijken en realiseren van doelen.

Mijn aanpak is persoonlijk en toegesneden op de eigen situatie van de coachee en focust op bewustwording, het vergroten van zelfvertrouwen en het exploreren, ontwikkelen en toepassen van de eigen mogelijkheden.

Gespreksonderwerpen zijn bijvoorbeeld ambities, management en teammanagement, en persoonlijke veerkracht. Een vaardigheid die vaak op de agenda staat is strategisch denken.

Executive Coaching en Mentoring Martine Couder
HR-Management Consultancy Martine Couder

HR & MANAGEMENT CONSULTANCY

Ben je als zaakvoerder bijna 100% operationeel in je zaak bezig? Heb je naast je leidinggevende verantwoordelijkheden geen tijd om ook nog eens HR-taken op je te nemen? Denk maar aan werving & selectie, het bepalen van de nodige competenties, het opzetten van een resultaatsgericht opleidingsbeleid, evaluaties, enz.? Via onze dienst HR & MANAGEMENT CONSULTANCY bieden wij advies en begeleiding voor zaakvoerders en HR-medewerkers van kleine en middelgrote bedrijven die een praktisch HR-beleid, met heldere procedures en processen willen opzetten of deze verder willen professionaliseren.