Op weg naar zelfbewust leiderschap I E-Boeken

E-Boeken I Op weg naar zelfbewust leiderschap | E-Boeken Praktische handleidingen voor leiders

Ontwikkel je zelfbewust leiderschap met deze praktische doe-gidsen

In een wereld van versnelde verandering en toenemende complexiteit is zelfbewust leiderschap een hoeksteen voor leiders die vanuit een dieper zelfbewustzijn met zelfvertrouwen, compassie en visie willen leiden. Want in de mate dat de leider bewust zichzelf leidt, leert en groeit, komt de kwaliteit van zijn of haar leiderschap tot uiting. Ik nodig je uit om samen met mij de uitdaging met jezelf aan te gaan!

Via mijn e-boeken maak je kennis met praktische, no nonsense, methodes, tools en oefeningen om zelfbewust en in vertrouwen te leiden.

 

 

 

 

Ontdek Je Innerlijke Leider

Ontketen je innerlijke leider

Zeker nu de tijden verwarrend én onzeker zijn (was het dat niet altijd?) is het belangrijk om terug contact met jezelf te maken en te weten wie je bent en waar je voor staat als leider, als leidinggevende, als mens. Want je wilt betere keuzes maken, jezelf en anderen beter begrijpen en weerbaarder worden in deze hectische tijden. Dat is zelfbewust leiderschap.

In mijn e-boek “Ontdek je innerlijke leider” krijg jij een visuele routekaart voor het opstellen van een persoonlijke missie waarin je beschrijft wie je wilt zijn en welke principes en waarden jou zullen sturen om leiding aan jezelf en anderen te geven. Want leiding geven aan anderen begint bij jezelf.

Wees de eerste om te weten wanneer het e-boek vers van de pers rolt!

Versterk je zelfvertrouwen door Journaling

 
Journaling is niets meer dan het dagelijks opschrijven van je gedachten, je emoties, je ideeën, alles wat je in je hoofd ervaart en in het huidige moment aandacht vraagt. De intentie van dit reflecterend schrijven is dat je loslaat wat er in je hoofd om gaat, je tot zelfreflectie komt en vaak alles meer geordend krijgt..

Wil je starten met journalen en ben je op zoek naar ideeën?..

Download dan nu gratis 30 journaling tips en ga aan de slag met jezelf.