LEIDERSCHAP

WAT IS LEIDERSCHAP

Leiderschap kenmerkt zich door de kracht om vanuit autonomie, authenticiteit en empathie anderen richting te geven en te inspireren en ondersteunen. En zelfbewust leiderschap begint bij jezelf, bij bewustwording en zelfkennis.

Pas wanneer je jezelf kan leiden en coachen, weet je wat leiden betekent en ben je in staat om anderen te leiden en te coachen.

Dat is een hele opgave.

Of je nu een ervaren of een beginnend leider bent, de verantwoordelijkheid die je rol met zich meebrengt stelt je voor heel wat uitdagingen. En die hoef je niet alleen aan te pakken. In mijn rol als klankbord en sparringpartner begeleid en ondersteun ik jou bij het verhelderen van jouw innerlijk kompas en het verhelderen en het realiseren van jouw doelen.

Dat kan op 2 manieren: exclusief een-op-een met mij, en via online én live programma’s.

Leiderschap: VIP coaching en mentoring

Tijdens exclusieve VIP coaching en mentoring trajecten gaan we samen een-op-een aan de slag met jouw kwaliteiten, drijfveren, ambities en doelstellingen.

Leiderschap: Masterclasses, Master programma, Mastermind

Via online masterclasses deel ik de mindset, best practices, tools en  inzichten van zelfbewuste en verbindende leidinggevenden.

In het online masterprogramma "Innerlijk leiderschap voor meer verbinding en resultaten" ontwikkel je stap voor stap, op eigen tempo, en aan de hand van verhalende video's, concrete oefeningen en een aantal persoonlijke online coachingssessies met mij jouw persoonlijk leiderschapskwaliteiten.

In een mastermind kom je op regelmatige basis samen met andere gelijkgestemde ondernemers om te sparren over leiderschap en je business met als doel je bedrijf duurzaam te laten groeien. Tijdens deze sessies deel je op een constructieve manier je uitdagingen, successen, handige tools, je netwerk en je kennis met elkaar. De volgende mastermind start in 2021.

Leiderschap

LEIDERSCHAP | COACHING EN MENTORING

VIP Exclusief 1-op-1

Tijdens deze exclusieve trajecten gaan we samen een-op-een aan de slag met jouw ambities, jouw doelstellingen.

Wil je in korte tijd snel een goed zicht krijgen op de manier waarop jij al dan niet strategisch denkt en wat de eerstvolgende stap is om ontspannen en vol vertrouwen een divers team te leiden en met je business te groeien? Dan is de VIP-DAG “Geef jouw business een duurzame toekomst” voor jou.

Wil je meer in de diepte gaan en stap voor stap toewerken naar de volgende fase in je bedrijf, team of carrière, dan raad ik je mijn VIP-Mentoring programma aan.

LEIDERSCHAP | MASTERCLASSES |

Master jezelf, je team, de transformatie

In de online masterclasses ga je op eigen tempo aan de slag met een aantal essentiële mindsets en vaardigheden om een zelfbewuste en verbindende leider te worden: zelfmanagement, focussen op prioriteiten, luisteren met de intentie te begrijpen, feedback geven en ontvangen,  diverse teams leiden, enz. Je maakt kennis met een aantal inzichten, methodieken  en tools zodat je zowel jezelf als je team vol vertrouwen en effectief kan leiden in een wereld die voortdurend in verandering is.

Uitsluitend voor onverschrokken en avontuurlijke ondernemers en leidinggevenden.

LEIDERSCHAP | MASTERPROGRAMMA

Master jezelf, je team, de transformatie

In het online masterprogramma "Innerlijk leiderschap voor meer verbinding en resultaten" gaan we dieper in op de verschillende concepten en opvattingen over effectief leiderschap en leidinggeven door de tijd heen en bekijken we op welke manier zelfbewust leiderschap ook voor jou het verschil kan maken om rustig, gefocust en verbindend te leiden in een snel veranderende wereld.

Voor ervaren ondernemers en leidinggevenden die zoeken naar verdieping en verruiming van hun leiderschapskwaliteiten.

 

 

WIJSHEID

Volg je hart want dat klopt

INZICHT

De sleutel tot inzicht bevindt zich in onszelf.

GROEI

Groei vergt tijdelijk afstand doen van zekerheden.

VERNIEUWING

Slechts vernieuwing kan behouden, achter raakt wie stil blijft staan