Leiderschapscoaching | Mentoring

VIP-MENTORINGPROGRAMMA

Ontdek op je eigen tempo hoe je als ondernemer en leidinggevende je team zelfstandig laat functioneren zodat er meer ruimte komt voor wat jij wilt en je kan toewerken naar de volgende stap in je bedrijf, team of carrière.

Het VIP-Mentoring programma:

is een exclusief coachings- en mentoringprogramma voor ondernemers en managers dat bestaat uit o.a. een leiderschapsassessment, 3 workshops, 9 coachingssessies en 3 online feedbacksessies. Op maat van jouw doelstellingen en prioriteiten.

leiderschapscoaching-en-mentoring

 

 

Heb je nog vragen? Ik help je graag verder!

WAT MIJN KLANTEN OVER MIJ ZEGGEN

caret-down caret-up caret-left caret-right
Wim Smit Directeur Wereld Missie Hulp

Testimonial | Martine CouderSinds januari 2015 ben ik directeur-generaal van de vzw Wereld Missie Hulp en de start in deze nieuwe functie is niet vanzelfsprekend geweest. Gelukkig kreeg ik in de zomer van 2016 de gelegenheid om beroep te doen op een executive coach, en dat was Martine. In het Master jaartraject dat liep van 2016 tot 2018 heb ik heel wat opgestoken over leiderschap, communicatie, samenwerking en over in moeilijke situaties de knoop durven door te hakken. Uiteindelijk ben ik nu weerbaarder en realistischer in mijn rol als directeur, zowel naar het team toe als naar de raad van bestuur en partners.

Blijf op de hoogte van mijn blogposts, e-boeken en programma's

* indicates required