VIP DAG | Geef je business een toekomst!

Vip Dag Martine Couder

Waarom een VIP-Dag?

Ontdek tijdens de VIP-Dag de prioriteiten van je toekomstklare organisatie en de succesformule om een hecht team samen te stellen en ontspannen te leiden. En op het einde van de dag ga je naar huis met een helder resultaatsgericht actieplan op maat van jouw ambities en doelstellingen. Ben je ondernemer of leidinggevende en vraag je je af hoe je in deze complexe en onzekere tijden met elke dag duizend-en-één brandjes nog helder en concreet super doelen kan stellen, flexibel kan inspelen op nieuwe uitdagingen, én tegelijkertijd je team kan coachen? Of geloof je dat alleen superman of wonderwoman dit kunnen? Als je echt van aanpakken weet en snelle winstacties wilt, dan kan je best een Persoonlijke VIP-dag met mij boeken. Tijdens deze dag krijg je mijn volledige aandacht om jouw vragen en doelen eenduidig aan te pakken.Vip-Dag Geef je business een toekomst!    

Wat levert de VIP-Dag je op?

 
 • Je krijgt een beter inzicht in je eigen leiderschapsstijl en hoe je deze verder kunt verruimen naar verbindend én ondernemend leiderschap.
 • Je ontdekt de essentie van de mindset van een ondernemer die teamleden aan zich weet te binden en inspireren zodat zij de ambassadeur voor je organisatie worden.
 • Je ontdekt wat de 3 beste manieren zijn om meer resultaat met je team te krijgen, die je direct kan inzetten.
 • Je leert je eigen leiderschap versterken, hoe je makkelijker kunt delegeren en verantwoordelijkheid kunt delen.
 • Je krijgt meer grip op je agenda zodat je snel meer tijd over houdt voor het leiden van je bedrijf en je team
 • Je ervaart slimme hulpmiddelen die wérken en waarmee je je beter op je doelstellingen en je kerntaken gaat focussen.
 • Je ontvangt een Persoonlijk VIP-Dag bullet boek: een vul-in notitieboekje waarin je je eigen LeiderschapsDNA kunt teruglezen, je inzichten en praktische hulpmiddelen kunt consulteren en je Top 3 actieplan kunt noteren.
 

Wat is de opbouw van de VIP-Dag?

 • Twee weken voor de VIP Dag ontvang je de “Individuele Leiderschap Scan”, een online vragenlijst over jouw voorkeursstijl van leidinggeven, wat je drijfveren zijn, waar je energie van krijgt en waar je weerstand ligt. Op deze manier krijg ik een eerste beeld van jouw kwaliteiten en potentieel zodat we op de dag zelf direct aan de slag kunnen gaan.
 • De dag zelf pakken we jouw vragen, ideeën en doelen concreet aan. Stap voor stap gaan we door jouw visie en strategie, jouw rol en opdracht als leidinggevende, jouw ideale werkdag, enz. waarbij jij methodes en hulpmiddelen krijgt die helemaal op jouw maat toepasbaar zijn.
 • Ben je een beginnende leidinggevende, dan zorgen we dat je tegen de avond een helder beeld hebt van wat jouw eerstvolgende stappen zijn naar betere resultaten en meer vrije tijd door het vinden van een productieve werkwijze en het bouwen aan een hecht team.
 • Heb je al meer ervaring als leidinggevende, dan richten we onze aandacht op die punten die voor jou de grootste sprongen naar meer omzet, winst en vrije tijd kunnen zijn.
 • Binnen de 3 maanden na deze VIP-Dag krijg je ook 2 online coachings van elk 60 minuten waarin we bespreken welke inzichten je in je organisatie, je team hebt doorgevoerd en wat hiervan het effect is.
Voor wie is de VIP-Dag?
Deze VIP-dag is ideaal voor mensen die ambitie en energie hebben, die weten dat een investering noodzakelijk is om vooruit te gaan en resultaten te behalen. Deze “High Achievers” kunnen zowel startende en ervaren ondernemers als leergierige leidinggevenden zijn. Het belangrijkste is dat je hands-on bent, durft in actie te komen en houdt van een intens traject met resultaat.

Locatie en dagindeling

We starten om 10.00 's ochtends op een centrale locatie in Vlaams-Brabant (centraal tussen Brussel, Leuven en Mechelen).  Om geen tijd te verliezen werken we 's middags verder tijdens een lekkere lunch.  Om 16.30 uur eindigen we en heb jij concrete resultaten gekregen. Wat dat precies is, hangt af van jouw specifieke situatie.

Kan je je niet verplaatsen naar Zaventem?
Dan kan deze VIP-Dag ook volledig virtueel doorgaan.

Investering

Je investering voor een Persoonlijke VIP-dag is 1.997 euro exclusief 21% btw.

Kennismakingsafspraak aanvragen

Voordat jij en ik de beslissing nemen of een Persoonlijke VIP-dag voor jou op dit moment de beste keuze is, hebben we eerst een online gesprek van 60 minuten.

Dan bespreken we je ambities en doelstellingen en hoor je tegelijkertijd wanneer de eerstvolgende beschikbare datum is waarop we een Persoonlijke VIP-dag kunnen inplannen.

Persoonlijke VIP-DAG

Ja ik wil een persoonlijk gesprek

WAT MIJN KLANTEN OVER MIJ ZEGGEN

caret-down caret-up caret-left caret-right
Gaëla Galasso Business Consultant Facility & Real Estate

Testimonials Martine CouderIk heb Martine leren kennen via loopbaancoaching: ik zat vast in een job waar ik niet van hield, ondanks de nabijheid van mijn kantoor, een goed loon en een bedrijfswagen. Tijdens onze coachingssessies heb ik ontdekt waar ik goed in ben en wat ik graag doe: het managen van projecten en consultancy. En nu, een paar jaar later, werk ik als Business consultant voor een bureau waar ik me écht op mijn plek voel en waar ik mijn talenten verder kan ontwikkelen.

Blijf op de hoogte van mijn blogposts, e-boeken en programma's

* indicates required