Over Martine Couder

MIJN VERHAAL

OVER MARTINE COUDER

Ik ben Martine Couder en ik leer ondernemers en ondernemende managers de juiste mensen op de juiste plek in te zetten om samen met hen als een sterk team de beste resultaten te realiseren zodat hun zaak of organisatie op een succesvolle en duurzame manier kan groeien.

Hoe kan ik jou helpen?

Als businesscoach kijk ik samen met jou naar je bedrijf, waar sta je nu en waar wil je naartoe? Heb je hulp en expertise nodig bij aanwerven van personeel? Staat de motivatie bij je medewerkers op een laag pitje? Kom je door de operationele “brandjes” niet meer toe aan het nadenken en werken aan je zaak? Kom je regelmatig tijd te kort om te kijken wat er gebeurt op de werkvloer? Is het verzuim en/of het verloop hoger dan gewoonlijk?

Als HR-adviseur leer ik je hoe je als zaakvoerder/bedrijfsleider een concreet én performant HR-beleid kan voeren waardoor je de juiste mensen voor de juiste functie rekruteert, begeleidt en beloont. En indien nodig en gewenst, geef ik mijn kennis en ervaring door aan jouw HR-medewerker, zodat je daarna de juiste expertise in huis hebt.

Als leiderschapscoach leer ik je je leiderschapsstijl te versterken door helder te denken, empatisch te luisteren en authentiek aanwezig te zijn. Op die manier zie je veel sneller wat er op de werkvloer leeft en kan je sneller ingrijpen, voor het voorgoed fout gaat.

In deze complexe en zeer snel veranderende wereld is het belangrijk dat jij kan beroep doen op een klankbord en vertrouwenspersoon die samen met jou aan de slag gaat om je vragen en doelstellingen aan te pakken.

Je wilt vooruit, je wilt groeien én succes hebben? Maar niet ten nadele van jezelf, je familie en je organisatie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Contacteer mij voor een strategiegesprek over jouw zaak.

Martine Couder Sterke Leiders

echte mensen, echte vooruitgang

Martine combines a broad background in HR with a no-nonsense yet sensitive coaching personality.
As such, she is an asset to all businesses who need coaching in HR related matters.

Martine Couder - Ann Kint
An Kint Director at Flemish Quality Management Center/ Vicepresident at European Quality Organisation

Martine is a high energy people leader with a very clear view on priorities and business essentials.
I experienced Martine as someone who is strong in analysing the situation and setting these analysis immediatly into actions. Objectives are clear, involvement is optimal, colaboration is simply great.
She is also very much a people person, showing consideration for all involved and generous in sharing her knowledge.

Martine Couder - Els Lips
Els Lips Sales Operation Manager at The Cotton Group

Martine is a very dedicated and involved manager. She is very knowledgeable and willing to share her knowledge with her colleagues and team members.
She is service oriented and has put a lot of energy to establishing a trustable communication channel between the staff and the Top Management.
Moreover she set up an individual development system amongst others, by building up performance appraisal tools, by creating a training catalog, by reorganising the HR department.
I would clearly recommand Martine who is, as well, loyal and hard-worker.

Martine Couder - Véronique Ebstein
Véronique Ebstein Project Manager & Team Leader

De cijfers vertellen mijn verhaal

voltooide projecten tot op heden
36
aantal interim management opdrachten
12
Aantal jaren zelfstandig ondernemer
17
Landen waar ik actief ben
6