VIP DAG | Geef je business een toekomst!

VIP DAG – Geef je business een toekomst!

Waarom een VIP-Dag?

Wil jij als zaakvoerder en leidinggevende in korte tijd een doorbraak realiseren en een goed zicht krijgen op de manier waarop jij je business runt en je team inspireert? En wil je een slagvaardig plan met concrete stappen dat je op korte termijn kan toepassen?

Wil jij als startende ondernemer weten of je uit het goede hout gesneden bent om als ondernemer aan de slag te gaan en wil je een sterk aanbod en een concreet stappenplan om je business succesvol op te starten?

Dan raad ik je de VIP-Dag aan.

Tijdens zo’n dag gaan we samen een-op-een aan de slag met jouw bedrijf, jouw ambities, jouw doelstellingen. Een werkboekje met modellen, tools en tips en een heerlijke lunch zijn inbegrepen!

Wat levert de VIP-Dag je op?

 • Meer aandacht en focus op die zaken die voor jou belangrijk zijn.
 • Een helder overzicht van jouw sterktes, valkuilen en werkpunten.
 • Een concreet plan van aanpak waarmee je meteen aan de slag kan gaan.

 Wat houdt de VIP-Dag precies in?

 • Je krijgt mijn exclusieve en volledige aandacht om jouw vragen, ideeën en doelen concreet aan te pakken.
 • Stap voor stap gaan we door jouw bedrijf, jouw rol als manager/zaakvoerder, jouw ideale werkdag, enz. waarbij jij een antwoord krijgt dat helemaal op jouw maat gesneden is.
 • Ben je een startende ondernemer van een eenmans-of eenvrouwszaak, dan zorgen we dat je tegen de avond een helder beeld hebt van wat jouw eerstvolgende stappen zijn om een sterk aanbod in de markt te zetten en productief aan je business te werken.
 • Ben je een beginnende leidinggevende, dan zorgen we dat je tegen de avond een helder beeld hebt van wat jouw eerstvolgende stappen zijn naar betere resultaten en meer vrije tijd door het vinden van een productieve werkwijze en het bouwen aan een hecht team.
 • Heb je al meer ervaring als ondernemer en/of leidinggevende, dan richten we onze aandacht op die punten die voor jou de grootste sprongen naar meer omzet, winst en vrije tijd kunnen zijn.
 • Binnen de 3 maanden na deze VIP-Dag krijg je ook 2 online coachings van elk 60 minuten waarin we kijken hoe het gaat en waar je nog tegenaan loopt.
VIP-Dag – GEEF JE BUSINESS EEN TOEKOMST!

Welke resultaten heb je op het eind van de dag?

 1. Je weet welke de belangrijkste stappen zijn om slim aan je business te werken
 2. Je hebt hulpmiddelen die wérken en waarmee je je beter op je doelstellingen en je kerntaken kan focussen
 3. Je weet op welke manier je je tijd en energie effectief kan aanwenden om een succesvolle ondernemer en leidinggevende te zijn.

Voor wie is de VIP-Dag?

Deze dag is ideaal voor mensen die ambitie en energie hebben, die weten dat een investering noodzakelijk is om vooruit te gaan en resultaten te behalen.

Deze “High Achievers” kunnen zowel startende en ervaren ondernemers als leergierige leidinggevenden zijn. Het belangrijkste is dat je hands-on bent, durft in actie te komen en houdt van een intens traject met resultaat.

Hoe gaat een VIP-Dag in zijn werk?

We starten om 10.00 's ochtends op een centrale locatie in Vlaams-Brabant (centraal tussen Brussel, Leuven en Mechelen).  Om geen tijd te verliezen werken we 's middags verder tijdens een lekkere lunch.  Om 16.30 uur eindigen we en heb jij concrete resultaten gekregen. Wat dat precies is, hangt af van jouw specifieke situatie.